Yhteystiedot

Puhelin:
045 897 9229
Sähköposti: nordictraico@gmail.com

Ryhmämatka Casa de Dom Inacioon, kuuluisaan parannuskeskukseen Brasiliassa 15.-29.7.2018

Lähde mukaan hienoon ja ainutlaatuiseen pyhään paikkaan maailmassa. Monet ovat saanet Casassa parannusta erilaisiin sairauksiin, vaivoihin ja moniin muihin asioihin elämässä. Mukaan voi lähteä ihan vain uteliaisuudestakin. Casa de Dom Inacio sijaitsee pienessä Abadianian kaupungissa, Brasilian keskiosassa.

Lisätietoa kohteesta saa tämän sivuston blogikirjoituksesta "Maailman ihmeellisin paikka-Casa de Dom Inacio" ja "Haastattelut"-kohdasta sekä lukemalla  M. Sankelon artikkelit  "Meedio Joao ja parannustyö entiteettien kanssa Brasiliassa-perustana usko, rakkaus ja hyväntekeväisyys (Ultra  2013,12:14-19) ja "Casa de Dom Inacion henkiparannuskeskuksessa-vierailu hämmensi, vahvisti uskoa ja antoi voimaa" (Ultra 2014,1:26-31). Syventävää tietoa kohteesta saa M. Sankelon vuonna 2016 ilmestyneestä kirjasta "Henkiparannuksen ihmeet- vierailijoiden kokemuksia kuuluisassa Casa de Dom Inaciossa."

Matkan hinta on 2400 €. Lähetä tieto osallistumisestasi mahdollisimman pian, viimeistään 31.3. mennessä  (käyttämällä tämän sivuston yhteydenotto-lomaketta). Mukaan mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa matkasta. Tiedustelut puh. 045 897 9229 (iltaisin).

Hintaan sisältyy:
- lennot Helsinki-Brasilia-Helsinki (Lissabonin kautta)
- yöpyminen Lissabonissa menomatkalla 2-hengen huoneessa
- kuljetus Brasilian lentokentältä Abadianiaan ja takaisin
- yöpyminen perillä 1-hengen huoneessa täysihoidolla
- käynti Casan pienellä "vesiputouksella" (edistää terveyttä)
- opastusta kohteessa ja ryhmän yhteisiin reflektoiviin keskusteluihin
  osallistuminen perilläolon aikana
- infoa osallistujille hyvissä ajoin ennen matkaa ja lisäksi opas-ja  
  perehdytysmateriaalina osallistujat saavat lahjaksi kirjan 
  "Henkiparannuksen ihmeet-kävijöiden  kokemuksia  kuuluisassa
   Casa de Dom Inaciossa"

Matkan järjestäjänä  ja oppaana toimii Merja Sankelo, joka on itse käynyt Casa de Dom Inaciossa kolme kertaa aiemmin. Lento-ja
hotelli-varaukset on tehty  yhteistyössä  Matka-Vekan kanssa. 

Valmistaudu kokemaan jotain erilaista ja yllättävää. Pohdi jo valmiiksi mitkä ovat kolme tärkeintä toivomustasi, jotka haluat meedio Joaolle ja entiteeteille esittää eli mihin koet tarvitsevasi eniten apua ja tukea elämässäsi juuri nyt.

Merja Sankelo ei järjestä em. matkoja toistaiseksi, mutta jos olet matkasta kiinnostunut, niin käy osoitteessa: http://www.casanystavat.fi
Casan ystävät ry:n seuraava ryhmämatka Abadianiaan on ajalla 30.3-13.4.2020.