Hyvinvointia, onnellisuutta ja henkistä kasvua käsitteleviä kirjoja Seinäjoelta 

Tee tilaus yhteydenottolomakkeella

Tilaa hyvinvointiin johdattelevia teoksia Seinäjoelta koko Suomeen. Tilaukset voi tehdä osoitteesta http://www.kustannushd.fi tai suoraan kirjailijalta käyttäen tämän sivuston yhteydenottolomaketta.

Rakkauden voima elämässä

Kirja kertoo universaalista rakkaudesta ja rakkauden eri ilmenemismuodoista sekä sen merkityksestä yksilön elämälle ja henkiselle kehitykselle.

Henkiparannuksen ihmeet

Kirja brasilialaisessa henkiparannuskeskuksessa käyneiden kokemuksista on mielenkiintoinen kotimainen uutuus, joka tarjoaa lukijalle monipuolista tietoa siitä, mitä Casassa oikein tapahtuu ja minkälaisia vaikutuksia siellä olemisella on ihmisten elämään.

Henkiparannuksen ihmeet -kirja on saatavana nyt myös englanninkielisenä nimellä "Miracles of Spiritual Healing – Experiences of Visitors in Famous Casa de Dom Inacio" (myös e-kirjana).

Tilaa e-kirja

Arkkienkeli Mikael

Rakastavaa ohjausta elämään ja henkiseen kasvuun. Tämä kirja on tärkeä jokaiselle, jolla on herännyt kiinnostus henkisyyttä ja henkistä kehitystä kohtaan.

Tilaa tästä

PDF-lukemistot


Rakkauden voima elämässä – rakkausviestejä henkioppailta
- aiemmin kirjana julkaistu teos nyt luettavissa PDF-tiedostona

Ohjausta elämään ja henkiseen kasvuun – Arkkienkeli Mikaelin viestejä ihmiskunnalle

- elämän viisautta sisältävät kirjoitukset auttavat ymmärtämään mistä elämässä on kysymys ja kuinka elämän aikana voi kasvaa ja kehittyä yhä paremmaksi ihmiseksi

Minkälaista on elämä henkimaailmassa kuoleman jälkeen?
- uutta tietoa suoraan viisailta neuvonantajahengiltä

Yhteydenottokuvake

Kirjat hyvinvoinnin tueksi voit tilata kustantajalta tai suoraan kirjailijalta Seinäjoelta.

Tilaa täyttämällä lomake!