Rakkaustietoista elämää yhden vuosikymmenen ajan

Oivallus, että rakkaus on kaikkein tärkein asia elämässä, syntyi noin kaksitoista vuotta sitten, ihan tavallisena arkipäivänä. Sitä oli edeltänyt parinkymmenen vuoden utelias totuuden etsintä ja kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tuo hetki oli käännekohta elämässäsi.

 

Uusi tietoisuus pakotti minut miettimään ja kokeilemaan kuinka hyvyyden ja rakkauden voi huomioida ja todellistaa arkipäivän eri tilanteissa. Alkoi pitkä uuden oppimisen aika. Tämä tarkoitti ajatusten kontrollointia ja niiden pitämistä positiivisena, puheen sisällön tarkkailua ja yritystä edistää hyvää kaikissa kontakteissa muiden ihmisten kanssa.  Toiminnassani ja käyttäytymisessäni tuli tärkeäksi hyvän mielen ja ilon tuottaminen muille. Usein mietin aamulla, että ketä voisin ilahduttaa tänään ja millä tavoin. Opettelin kärsivällisyyttä ja rauhallisena pysymistä ristiriitatilanteissa. Otin tavaksi antaa mielessäni anteeksi niille, jotka olivat aiheuttaneet minulle sanoillaan tai teoillaan mielipahaa. Päivittäiset kiitollisuuden ilmaukset tulivat tärkeiksi.  Ymmärsin, että aikaa ei kannata haaskata menneiden muistelemiseen eikä tulevaisuuden pähkäilyyn, vaan tärkeintä on elää käsillä olevassa hetkessä. Ilon ja positiivisuuden tavoittelu tuli aikaisempaa tietoisemmaksi tavoitteeksi. Opin huomioimaan ja luottamaan intuitiooni ja unelmiini; koin niiden olevan sisäistä ohjausta, joka vie minua oikeaan suuntaan elämässä ja luo edellytyksiä kokea tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Välillä olen kokenut epäonnistumista ja pettymyksen  tunteita itseäni kohtaan, mutta olen lohduttautunut sillä, että kukaan ei ole täydellinen. Tärkeintähän on se, että yrittää aina parhaansa.  Voimaa rakkaustietoisuudessa elämiseen olen saanut säännöllisestä meditoinnista ja yhteydessä olemisesta universaalin energian kanssa.

 

Pari vuotta rakkaustietoisuuteen heräämisen jälkeen sain suoran yhteyden henkimaailmaan ja kohta löysin itseni ottamasta vastaan kolmen eri henkioppaan sanelua aiheesta ”Rakkauden voima elämässä”. Nämä vastaanotetut viestit on julkaistu myös kirjana. Sitten alkoi viestintä Arkkienkeli Mikaelin kanssa, jota on nyt kestänyt kymmenen vuotta. Kirjassani ”Arkkienkeli Mikael -rakastavaa ohjausta elämään ja henkiseen kasvuun” kerron mm. saamani ohjauksen sisällöstä ja tiivistän ne seitsemääntoista elämänohjeeseen, joita noudattamalla voi luoda itselleen onnellisen elämän.  Arvostan suuresti tätä saamaani ohjausta, enkä osaisi ilman sitä enää elääkään.

 

Minua on ohjattu menneiden vuosien aikana lukemaan tiettyjä kirjoja, käymään erilaisia kursseja ja osallistumaan mm. kansainvälisiin tilaisuuksiin. Sisäinen pakko sai minut matkustamaan brasilialaiseen henkiparannuskeskukseen, joka sijaitsee Abadianiassa. Siellä meedio Joao teki parannustyötä yhdessä hyvien henkien eli entiteettien kanssa. Sain sieltä vahvistusta siihen, että olen oikealla tiellä ja rohkeutta sekä voimaa rakkaustietoisuudessa elämiseen ja siitä kertomiseen kanssaihmisille. Kaiken kaikkiaan matkasin neljä kertaa tuohon kaukaiseen, kansainvälisesti kuuluisaan paikkaan. Tein siellä käyneiden kokemuksista tutkimuksenkin, jonka tulokset sekä kokemukseni eri matkoilta on julkaistu ”Henkiparannuksen ihmeet-kävijöiden kokemuksia kuuluisassa Casa De Dom Inaciossa”-kirjana.

 

Rakkaustietoisen elämän opettelu on ollut antoisaa, mutta myös erittäin haasteellista. Koen iloa ja tyytyväisyyttä kaikesta tähän astisesta.

0
Feed

Jätä kommentti