Henkisen hyvinvoinnin asiantuntija Seinäjoella

Ota yhteyttä

Dosentti Merja Sankelo valmistui terveydenhuollon maisteriksi vuonna 1986, terveydenhuollon lisensiaatiksi viisi vuotta myöhemmin ja terveydenhuollon tohtoriksi vuonna 1996 Turun yliopistosta. Hän on suorittanut myös pedagogiset opinnot Tampereen yliopistossa. Vuonna 2002 Sankelo nimitettiin hoitotieteen dosentiksi Turun yliopistoon.

Tutkimusintressit

Sankelon tutkimusintressit ovat kohdistuneet useampaan tutkimusteemaan. Päätutkimusalueena on ollut parantumatonta syöpää ja kuolevia potilaita koskeva tutkimus. Lisäksi hän on tutkinut mm. ammattikorkeakouluopiskelijoiden terveyttä, hoiva-alan yrittäjien johtajuutta ja innovaatiotoiminnan johtamista sosiaali- ja terveysalalla. Viime vuosina hänen tutkimustoimintansa on kohdistunut terveysalan opiskelijoiden käytännön harjoittelujaksojen ohjaukseen.

Tutustu julkaisuihin

Hoitotyön tehtävät

Dosentti Sankelo on työskennellyt hoitotyön hallinnollisissa tehtävissä eri organisaatioissa, yliopettajana, johtajana ja tutkijayliopettajana ammattikorkeakoulussa sekä opetusylihoitajana erikoissairaanhoidossa. Tutkimus ja opettaminen on ollut johtamisen ohella aina oleellinen osa hänen työtään.

Tieteellinen toiminta

Tieteelliseen toimintaan on kuulunut tutkimusten toteuttamisen lisäksi niistä raportointi tieteellisten ja ammatillisten artikkelien sekä muiden julkaisujen muodossa. Sankelo on pitänyt lukuisia esityksiä kotimaisissa ja kansainvälisissä konferensseissa sekä muissa koulutus- ja juhlatilaisuuksissa. Lisäksi hän on toiminut erilaisissa asiantuntijatehtävissä mm. arvioitsijana.

Kaukoparannuspyyntöjen lähettäminen

Kaukoparannusta koskevat pyynnöt voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen: nordictraico@gmail.com. Kerro, mihin haluat parannusta. Lisäksi tarvitaan seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, osoite ja valokuva itsestäsi.

Jos esität pyynnön toisen henkilön puolesta, tulee olla tiedossa, että kyseessä oleva henkilö on antanut suostumuksen kaukoparannuksen lähettämiseen.

Tutustu myös blogiin

Rajatieto ja henkiparantaminen asiantuntijan elämässä

Dosentti Sankelo joutui kosketuksiin rajatietoa koskevien asioiden kanssa tutkiessaan kuolevien potilaiden hoitamista ja lukiessaan aihepiiriä koskevaa kirjallisuutta 1990-luvun alussa. Nämä asiat alkoivat kiinnostaa häntä yhä enemmän. Hän perehtyi meditaatioon, josta tulikin säännöllinen osa päivittäistä elämää. Lisäksi hän tutustui alitajunnan voimaan, reiki-energiahoitoon, suggestiorentoutukseen ja enkeleihin. 

Kiinnostus kohdistui myös henkiparannukseen. Sankelon elämä muuttui melkoisesti, kun hän sai suoran yhteyden henkimaailmaan vuonna 2011.

Sen jälkeen hän on kirjoittanut artikkeleita henkistä elämää ja kasvua koskevista aiheista sekä julkaissut myös kirjoja. Ensimmäinen henkisen alueen kirja "Rakkauden voima elämässä – rakkausviestejä henkioppailta" julkaistiin vuonna 2015. Sen jälkeen hän on kirjoittanut myös kirjat "Henkiparannuksen ihmeet – kävijöiden kokemuksia kuuluisassa Casa de Dom Inaciossa" (2016) ja "Arkkienkeli Mikael – rakastavaa ohjausta elämään ja henkiseen kasvuun" (2018). Helmikuussa 2019 "Henkiparannuksen ihmeet" -kirja on julkaistu myös englanniksi.

Yhteydenottokuvake

Merja Sankelo on henkisen hyvinvoinnin asiantuntija Seinäjoelta.

Ota yhteyttä